CS Čeština DE Deutsch EN English

Aktuality

Oslavy 5 let Dráhy národního parku

Město Krásná Lípa a Sebnitz společně oslaví zprůchodnění železniční tratě mezi oběma zeměmi a sídly národních parků České a Saské Švýcarsko.

Oslavy se budou konat v sobotu 6. července 2019 na nádražích v obou městech s různými doprovodnými aktivitami. Na hlavním vlakovém nádraží v Krásné Lípě najdete stánky se zajímavým sortimentem, občerstvení a tipy na výlety. V průběhu dne zde vystoupí country kapela Ruksak, Kapelle Spielmannszug der Freiwilligen Feuerwehr Obercunnersdorf, Krásnolipský komorní sbor, mažoretky Mochomůrky a country kapela Harcovníci. Po Dráze NP s průvodcem přímo ve vlaku se můžete vydat historickým motoráčkem (dle platného jízdního řádu, linka T2 a U28) a rovněž s průvodcem vyrazí i autovláček na okružní jízdy Krásnou Lípou. Přijďte si užít prima den na vlakové nádraží do Krásné Lípy.

 

Akce se uskuteční za podpory Evropského fondu pro regionální rozvoj v rámci Fondu malých projektů v Programu spolupráce Česká republika – Svobodný stát Sasko 2014–2020 prostřednictvím Euroregionu Nisa. Oslava proběhne v rámci projektu „5 let Dráhy národního parku | 5 Jahre Nationalparkbahn“, registrační číslo ERN-0840-CZ-11.02.2019


4.7.2019


Kamera

Krásná Lípa - aktuální pohled na Křinické náměstí

Aktuální počasí

Oblačno

Teplota: 25,8°C
Index horka: 26,1°C
Vítr: 9,4 km/h
Nárazy: 13,7 km/h
Směr větru: ZJZ
Srážky: 0,1 mm/h
Vlhkost: 62%
Tlak: 1004,6 hPa
UV Index: 2

Akce ve městě

Program kina

Odstávky elektřiny

ČEZ Distribuce – Plánované odstávky

Rizika a nebezpečí

Jsme na Facebooku

logo Facebooku

Mobilní aplikace Česká obec

Krásná Lípa - mobilní aplikace Česká obec

Mapa Krásné Lípy

Krásná Lípa - mapa

Mapa Děčínska

Katalog sociálních služeb

Komunitní plánování na Šluknovsku - Katalog poskytovatelů sociálních služeb

Odkazy